Türkiye’nin çeşitli yerlerinden yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı’nda söyleşi, şiir dinletisi, panel ve yazarların imza günleri düzenleniyor.

Yunus Emre’nin hayatına ve düşüncelerine yönelik yaptığı çalışmalar ve yazdığı kitaplarla tanınan Yunus Emre Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin kurucusu, Araştırmacı – Yazar Faruk Dilaver, bu yıl sekizincisi düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı’nda Yunus gönüllülerle buluştu. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Çukurova Salonu’nda gerçekleşen söyleşi, Faruk Dilaver sevenleri tarafından büyük ilgi gördü.

Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşi kapsamında Dilaver sevenlerine Yunus olmayı, gerçek ve ilahi aşkı, ona ulaşmanın yollarını anlattı. Nefis terbiyesinin huzura ulaşmaktaki en büyük yol olduğuna vurgu yapan Faruk Dilaver, kendi hayatından ve tecrübelerinden örneklerle dinleyicilerinin kalplerini ısıttı.

Adanalılarla sekizinci kez buluşan Araştırmacı – Yazar Faruk Dilaver yaşadığı mutluluğu dile getirirken, “Adana insanının içtenliği ve samimiyeti beni her yıl buraya gelmek için heyecanlandırıyor. Yunus gönüllüleriyle hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Hoş bir ses, tatlı bir seda bıraktıysak ne mutlu bize. İmkânlarımızın el verdiği ölçüde Adanalı gönül dostlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Gerçekleşen sohbetin ardından Dilaver, eserlerini okuyucuları için imzaladı.