Adana Yüreğir Lions Kulübü “Bahar Esintileri” konulu bir konser düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda konserin açılışında konuşan Yüreğir Lions Kulübü Başkanı Esin Güvercin,  Yüreğir Lions Kulübünün 10. Yılını kutladıklarını, amaçlarının Atatürk İlke ve devrimleri ışığında topluma çeşitli projelerle hizmet olduğunu belirtti.

Gecede, aralarında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim üyesi Arzu Mustafayeva ve kemanda Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’ndan Zafer Teomete’nin  eşliğinde solist Lale Dağtekin birbirinden güzel 11 nostaljik eser seslendirdi. Ayrıca,  sanatçılar piyano, keman resitali ve tango gösterisi sundu. Tamamı kadın ve farklı mesleklere sahip Deniz Canoğlu, Dilek Şire Eren, Emel Bahar, Esin Güvercin, Fulya Gölpınar, Kezban Keşlikli, Resmiye Kaya Niron, Sakine Büyüknisan, Selvi Derya Pütün, Zehra Gündoğan ve Zehra Gül’den oluşan Kibele Ritim Grubu’nun verdiği konser de ayakta alkışlandı.

Yüreğir Lions Kulübünün konserine Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Çetin Bedestenci, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Nafi Baytorun,  Lions Kulübü başkan ve yöneticileri Yaşar Ateşoğlu, Prof. Dr. Suat Şenol,  Prof. Dr. Atabay Düzenli, Prof. Dr. İskender Emre,  Ömer Ruhi Eryurt,  Tijen Şar, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Mustafa Altıokka ve çok sayıda davetli katıldı.