Ramazan ayı boyunca iftar verilen mahallelerde, hazırlanan sanat tırında oyunlarını sergileyen tiyatro topluluğu bundan sonra oyunlarını Yüreğir Belediyesi Kültür Evlerinde sahneye koyacaklar.

 

Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yeni yapılan Ulubatlı Kültür Evi'nde 'Çatallı Köy' adlı tek perdelik komedi oyununu sergileyen tiyatro topluluğu vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.Tiyatro oyununu düzenleyen ve yöneten Ömer Bertan

 

Amaçlarının sanatı vatandaşların ayağına götürmek olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'İlçemiz sanata ve eğitime ihtiyacı olan bir bölge. Hayatında sinemaya tiyatroya hiç gitmemiş bir çok insan var. Biz bu şartları göz önünde bulundurarak sinemaya ve tiyatroya gidemeyen ve çok az gidebilen insanları sanatla tanıştırmak istedik. Bunun için ilçemizin değişik semtlerinde hizmete açtığımız Kültür Evlerimiz de ve yeni yaptığımız sanat tırımızda vatandaşlarımızı sinema ve tiyatroyla buluşturuyoruz.'dedi.

 

Vatandaşlarımızın eğitilmesi ve olumlu mesajları sanat yoluyla daha iyi verildiğini belirten Başkan Çelikcan ' Amacımız vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını gidermektir.'dedi.