Alper Müzikhol de düzenlenen ve nezih bir ortamda geçen düğünde davetliler doyasıya eğlendi. Düğüne Gençlik ve Spor  İl  Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Zafer Arslan,havuz yüzme hocaları ile diğer personel katıldı.

Düğün pastalarını zevkle kesen Dilara-Veli Babacan çifti piste çıkmalarıyla birlikte davetlileri adeta  coşturdular.Bu arada havuzda görevli bulunan yüzme hocalarıCevdet,Duygu,Ahu,Esra,İbrahim ve diğerleri ne  Zafer Aslan’da eşlik edince ortalık bir anda  ısındı ve davetliler doyasıya eğlendi.

Öte Yandan Gelin Dilara ve Damat Veli babacan ile fotoğraf çektiren Fazla Bayram Hadi genç çifte mutluluklar dileyip tebrik ettikten sonra salondan ayrılırken, havuzda görevli hocalarla da günün anısına bir kez daha fotoğraf çektirdi.

Şüphesiz ki günün en mutlu kişilerden birisi de Selçuk Babacan’dı.Düğünde tek tek masaları gezen davetlilerle bizzat ilgilenen ve oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Babacan,’’Allah her  anne ve baba ya çocuklarını evlendirmek nasip etsin .Ben bugün  bu mutluluğu sevenlerimle ve dostlarımla yaşadım.En son sevindiğim şeyse oğlum Veli’nin gelinimiz ve artık kızımız olan  Dilara Babacan(Kara) 11 yıllık beraberliklerinin ardından hayatlarını birleştirmeleriydi. İkisi de okullarını yeni bitirdi ve dünya evine girdiler. Tabiki baba olarak daha görevimiz bitmedi. Elimizden geldiğince yine onlara her zaman destek çıkacağız’’şeklinde konuştu. Selçuk Babacan ayrıca düğüne gelerek bu mutlu günde kendilerine destek olan ve yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile diğer yetkilere de teşekkür etti.