Diva lakabıyla anılan Azucena, büyüleyici caz performansı ve seslendirdiği Türkçe şarkılarla büyük alkış aldı. Azucena’nın Türkçe performansı dinleyenleri mest etti.Amerika Birleşik Devletleri’nin divası olarak bilinen Maya Azucena, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve ABD Adana Konsolosluğu’nun ortak organizasyonuyla düzenlenen konser nedeniyle Adana’ya gelerek ÇÜ öğrencileri ve hayranlarıyla buluştu. Konsere ÇÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Toğrul Ganioğlu, öğretim üyeleri, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, konsolosluk çalışanları ve aileleri ile öğrenciler katıldı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin divası olarak bilinen, dört oktavlık güçlü sesi, aldığı ödüller ve ses getiren düetleriyle bilinen Maya Azucena verdiği konserle Adanalı hayranlarını coşturdu. Büyüleyici caz performansının yanı sıra birbirinden güzel şarkılarını söyleyen Maya Azucena sahne performansı ile de izleyenlerden tam not aldı.

Azucena’nın Türkçe Performansı Ayakta Alkışlandı

ABD Adana Konsolosu Linda Stuart Specht başta olmak üzere katılımcılar, Grammy ödüllü Brooklynli sanatçının şarkılarıyla dans etti. Maya Azucena’nın konserinde en çok alkış alan ise, sanatçının seslendirdiği Türkçe şarkılar oldu.

Konser sonrası ünlü sanatçı hayranlarına imza dağıttı.