Son Balo Müzikhol’de gerçekleştirilen düğün merasimine  yoğun programları nedeniyle katılamayan ESOB Başkan Nihat Sözütek ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Başkanları, gönderdikleri çiçekler ve hediyeleriyle  Ayşe – Altan Ünsal çiftlerini kutlayarak, sağlık ve huzur içinde mutlu bir yaşam dilediler.

Düğün törenine ESOB'a bağlı Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Abdussamet Mortepe, Adana Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Sütçüler,  Yoğurtçular, Peynirciler ve Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer de  katılarak genç çiftleri tebrik ettiler.


Ayşe – Altan Ünsal çifti, düğünde sık sık  dost, akraba ve arkadaşlarıyla piste çıkıp, gece boyunca davul zurna eşliğinde halay çekip, oynayarak gecenin tadını çıkardılar.


Ayşe'nin anne Aynur, babası Süreyya Pağren ile Altan'ın annesi Sıdıka ile abisi Ali Ünsal da, geceye katılarak, çiçek ve mesaj göndererek mutluluklarına ortak olan tüm dost ve akrabaları ile esnaf odası başkanları ve personeline de teşekkür ettiler.