Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, 21. ve 23. Dönem Adana Milletvekili Merhum Recai Yıldırım'ın yeğeni, Mersin Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem personeli Yağmur Yıldırım ve Nalan İzin'in nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıyarken, genç çiftin nikah şahitliklerini ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptı. Çiftin nikahına Adana ve Mersin’den Milliyetçi Ülkücü camianın katılımı yüksekti.

“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYEN EVLATLAR YETİŞTİRİN”

Bir ömür boyu sürecek birliktelik için imzaların atılmasının ardından çiftin nikah cüzdanını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz gelin hanıma takdim etti. Salonda şahit oldukları mutluluğun genç çift için ömür boyu sürmesini dilediğini belirten Başkan Sözlü, "Nikahını kıydığım iki gencimizin hayatlarının her döneminde huzurlu, mutlu olmalarını diliyorum. İyi ve kötü günde her zaman birbirlerine destek olmalarını temenni ediyorum. İnşallah bu evlilikten 'Ne Mutlu Türk'üm' diyen evlatlar yetişir" diye konuştu.

Nikah aktinin gerçekleşmesinin ardından konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da bu nikaha tanıklık etmekten mutluluk duyduğunu belirtti ve genç çifte mutluluklar diledi.