Müge Özcan’ın organizatörlüğünde gerçekleşecek müzik festivalinde, muhteşem performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Cemal Kıratlı, The Flues, Aksi ve Volt sahne alacak.
Pazar günü Pick-Up’ta sahneye ilk çıkacak Cemal Kıratlı, pop tarzında coverları ve geniş orkestrası ile başta Adana olmak üzere çeşitli illerde sahne alıyor. Blues-rock’ın roll tarzında müzik yapan ve Mersin’de sahne alan The Flues grubunda vokal-gitarda Onur Yıldız, bass gitarda Beşir Yılmaz, davulda Ozan Sinan Salık ve klavyede Eren Seçilmiş yer alıyor. 
Punck rock tarzında kendi bestelerini seslendiren Adanalı grup Aksi ise çeşitli konser ve festivallerde sahneye çıkıyor. Grupta vokal-söz yazarı Tunç Bilek, gitarda Türker Türkeş, bass gitarda Mehmet Özgür Aydın ve davulda Ozan Vardar bulunuyor. 
Oğuz Kaan Çoğalgil’in sunuculuğunda gerçekleşecek müzik festivalinde alternatif rock müzik yapan, Adana’da çeşitli mekanlarda ve festivallerdeki performanslarıyla dikkat çeken Volt da sahne alacak. Grup vokalistliğini Tunç Özsöyler yaparken, gitarda Mehmet Özkeleş ve Fatih Göğer, davulda  ise Mustafa Özgür Aydın yer alıyor.