Adana Trabzonlular Derneği Başkanı Cengiz Malkaroğlu, “Bize Her yer Trabzon” sloganıyla  Sular Vip salonunda muhteşem bir dayanışma gecesi gerçekleştirdi. Trabzonlular dayanışma gecesinde salonu dolduran Trabzonlular ve dostları gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Trabzon yöresine ait köftelerin ikram edildiği gecede Trabzon yöresinin şarkılarını seslendiren yöresel kemençe sanatçısı Ali Demirhan ile coşkunun doruklarına ulaşıldı. Cengiz Malkaroğlu ise gelen dostlarıyla bir bir ilgilendi ve onların memnun olmaları için yönetim kurulu üyeleriyle beraber elinden gelen gayreti gösterdi. Trabzonlular, Adana’da Trabzon ezgileriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar pistten inmediler.

Malkaroğlu, gecede yaptığı konuşmada, “Buradan Adanalı dostlarım ve siz Trabzonlu kardeşlerime bizleri yalnız bırakmayarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gelenlere örnek bir ev sahipliği yapan Malkaroğlu, “Bana desteklerinden  dolayı yönetimdeki arkadaşlarım Başkan yardımcısı Ramazan Aktaş, Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çamur, Mehmet Bıyıklı, Muhittin Koç, Fatih Kandemir, Osman Serttaş, Gökhan Çepni, Küçükbey Mazlum, Ali Birinci, Aynur Karadeniz’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gecedeki yaşanan sevgiyi saygıyı ve dostluğu asla unutmayacağım.” diye konuştu.

Adana’da Trabzonluları en iyi şekilde temsil edeceklerini vurgulayan Başkan Markaloğlu Adana’da sayılarının 3 bin civarında olduğunu dile getirdi. Bu sayının yeni geleceklerle birlikte daha da artacağını dile getiren Markaloğlu, Trabzonluların Adanalılar için çok büyük bir manevi kazanç olduğunu ifade etti.

Markaloğlu, Trabzonluların vatansever, misafirperver ve çok samimi olduklarını aynı zamanda espri yeteneklerinin çok olduklarını kültürlerini her nerede olurlarsa olsun yaşadıklarını dile getirdi.

Adana’da olmaktan ve yaşamaktan son derece mutlu olduklarını vurgulayan Markaloğlu, bir sonraki etkinliklerinde bundan daha güzel bir gece düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.