On binlerce hayranına birbirinden güzel şarkılarını söyleyen Aleyna Tilki, hayranlarının şarkı söylediği platforma doğru yaklaşması nedeniyle, konserinin son bölümünü veremedi. Aleyna Tilki, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, sosyal medya hesabı üzerinden verdiği mesaja cevaben, “Seni seviyorum Adana. İlk fırsatta yeniden görüşmek üzere” dedi.  


BİR DAHAKİ KONSER 100 BİN KİŞİLİK ALANDA

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aleyna Tilki’nin konserinin son bölümünü verememesi üzerine sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajda, “Aleyna Tilki konserimiz, Adanalı hayranlarının sanatçıya yoğun ilgisinden ve 30 bin kişilik alana 70 bin kişi gelmesinden dolayı yaşanan izdiham nedeniyle yarım kalmıştır. Ülkemizin değeri, genç kuşağımızın müzik temsilcisi olan kıymetli sanatçımız Aleyna Tilki, önümüzdeki yıl 100 bin kişilik alanımıza davet edilecek ve konserimiz tekrar edilecektir” diye konuştu.


SAHNEYE TAŞ, YUMURTA, PORTAKAL DEĞİL, ÇİÇEK ATILDI...

Aleyna Tilki de bu mesaja cevaben yazdığı mesajda; “Başkanımız açıkladı. Evet izdiham vardı. Taş, yumurta, portakal atılması söz konusu değildi. Çiçek atıldığı doğru, sahneyi terk ettiğim ise yanlış. Güvenlik gerekçesiyle büyük bir nezaketle sahneden indirildim. Tek üzüntüm daha fazla şarkı söyleyememek oldu. Seni seviyorum Adana. İlginize ise minnettarım. İlk fırsatta görüşmek üzere” diyerek, Adana’da sorun yaşamadığını ve yeni konseri heyecanla beklediğini söyledi.