Başkan Dr. Tatar’ın eğitimci kızı Ayça Tatar, özel bir firmada lojistik uzmanı olan Erçin Bakırkol ile 04-04-2014tarihinde dünya evine girdi.

 Organizasyonluğunu İnci Davet’in yaptığı Papino Garden’de gerçekleştirilen düğüne Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, müdür yardımcıları ile şube müdürleri, Çukurova Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Parlak, JMO Adana Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve eşleri, STK Yöneticileri, Tatar ve Bakırkol aileleri ile akrabaları katıldı.

Düğüne ev sahipliği yapan Nuran - Dr. Mehmet Tatar ve Seyhan – Erdal Bakırkol çifti davetliler ile yakından ilgilendi.

Nikah şahitliğini Alin Türemiş ve Gökhan Bölükbaş’ın yaptığı nikah töreninde Seyhan Evlendirme Memuru Ahmet Duran Köksoy’un sorusuna yüksek sesle “evet” diyen gelin Ayça Tatar Bakırkol davetlilerden büyük alkış aldı.

Nikah Töreninin ardından Solist Bahri Şenbaş’ın söylediği popüler şarkılar eşliğinde eğlenme fırsatı bulan davetliler dans edip, halay çektiler.

Kesilen çok katlı pasta ile geceyi renklendiren çiftlerin mutlulukları gözlerinde okunuyordu. Düğün töreninin ardından tebrikleri kabul eden çift, balayı için yurtdışına gitti.