Barış Kıray gönlünü kaptırdığı Oya Oğul ile hayatını birleştirdi. Mental Aritmetik okulunda  öğretmenlik yapan Kıray Ailesinin yakışıklı oğlu Barış Kıray, Adana Fen Dersanesi’nde İdari Bölüm Yöneticisi olan Adana’nın güzel kızlarından Oya’ya gönlünü kaptırdı.
Kısa bir arkadaşlıktan sonra başlayan aşklarını evlilik ile noktalamak isteyen genç çiftlere, aileleri de onay verince, mutlu sonu yakaladılar.
Annesi Günay Kıray ve babası Nahit Kıray’a, Oya ile evlenmek istediğini ileten Barış, ailesinden de onay alınca bu güzel birlikteliği muhteşem bir düğün töreni ile noktaladılar.
6 Ay önce nişanlanan Oya ve Barış çifti, Hayal Balo Gold  Düğün Salonu’nda yapılan muhteşem nikah ve düğün töreni ile dünya evine girmenin mutluğunu yaşadı.  Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı muhteşem düğün töreninde, Oya ile Barış, pisti bir an olsun boş bırakmayarak, bu güzel gecelerinde en çok eğlenen ve oynayan çift oldular.
Sevimlilikleri ve güzel oyunları ile göz dolduran gelin ve damata, davetliler, ‘Maşallah birbirlerine çok yakışmışlar. Allah mutluluklarını daim etsin’ dilekleri ile onların bu mutluluğuna ortak oldular.
Damadın annesi  Günay Kıray ile babası Nahit Kıray ve  gelinin annesi Fatma Hanım ile babası Ramazan Oğul,  davetlileri kapıda karşıladı. Misafirlerin güzel ve eğlenceli  bir gece geçirmelerini sağlayarak, onlarla tek tek ilgilendiler.
Gelin ve damadın da hiç oturmadığı güzel gecede, dans, çiftetelli, oryantal ve halaylar çekildi. Muhteşem gecede, pisti bir an olsun yalnız bırakmayan davetliler güzel bir gece geçirmenin keyfini yaşadılar.
Güzel oyunları ve dansları ile göz dolduran genç çift, davetlilerden tam not aldı. Oya-Barış çifti bu mutlu gecelerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür ederek, onlarca gece boyunca oynarak, güzel  gecelerinin tadını çıkarttılar.
Damadın annesi Günay Kıray “Hayatımızın en mutlu gününü yaşadık. Allahım her anne ve babaya böyle mutlu gün yaşatsın. Bu mutlu günümüze ortak olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Takı ve kuşak merasiminden sonra, karşılıklı çiftetelli oynayan Oya-Barış  çiftinin güzel oyunları görülmeğe değer güzellikteydi. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün merasimi sonunda genç çift evlerinin yolunu tuttu.