Şantiye Şefi Evren Topaloğlu ve Tuğba Mantaş’ın Kozan Belediyesi Millet Bahçesi Kültür Salonunda düzenlenen nikah töreni saat 13:00’te başladı. Nikah törenine Topaloğlu ve Mantaş ailelerinden çok sayıda davetli katıldı. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Eroğlu, Kozan Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Açıkgöz, Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, mahalle muhtarları, belediye bürokratları ve mesai arkadaşları da Topaloğlu’nu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Kozan Belediyesi imam hatibi Bilal Özata’nın okuduğu Kuran’ı Kerim’in ardından Başkan Musa Öztürk genç çiftin nikahını kıydı. İmzaların atılmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Öztürk; “Evren oğlumuza ve Tuğba kızımıza kuracakları yuvalarında mutluluklar ve huzur diliyorum. Hayatlarının bu en önemli kararını verirken onlara destek olmak hepimizin görevi. Evlilik kurumu fedakarlık, karşılıklı hoşgörü, sevgi ve saygı temeli üzerine kurulmalıdır. Çocuklarımız inşallah birbirlerini üzmeden bir ömür boyu mutlu olurlar.” dedi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün katılımıyla düzenlenen nikah merasimi tebriklerin kabulü ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.