Nihan  ile Volkan Sundere’nin düğün törenlerine,  Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, eşi  Aylin Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Vali Yardımcısı Fikret Deniz, Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Ahmet Zembilci,   Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonu Başkanı Ali Gülleri,  Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, Futbol Şube Sorumlusu Ramazan Çimen, spor kulüpleri yöneticileri, federasyon il temsilcileri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürlüğü  çalışanları ve her iki ailenin yakınları katıldı.

Birbirlerine çok yakışan çiftler, salonda yaptıkları dansın ardından tek tek masaları dolaşarak, gelen konuklara teşekkür ettiler.

Düğünün en mutlu kişileri olan Hatice-Fazlı Bayram Hadi ile Süheyla-Erdoğan Sundere’de, konuklarla yakından ilgilendiler.

Gecede, sanatçı, Gülçin Sazak ile Eren, birbirinden güzel parçalarla, konukları geç saatlere kadar pistte kurtlarını dökmelerini sağladılar. Özellikle, İl Müdürlüğü çalışanları, bulundukları masanın etrafında da oynayarak streslerini attılar.

Nihan ile Volkan, pasta  kestiler ve güzel oyunları beğeniyle karşılandı. Konya’dan gelen konuklar için seslendirilen ‘’Konyalı’’ parçası herkesi hareketlendirdi.

Düğüne, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Adana Milletvekilleri Fatoş Gürkan, M. Şükrü Erdinç, Necdet Ünüvar, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve diğer  federasyon başkanları  hem  telgraf, hem de çelenk gönderdiler.

  Bu arada, 20 Nisan Cumartesi günü İstanbul’da Şişli  Evlendirme  Dairesi’nde  genç  çiftlerin nikahının kıyılayacağı öğrenildi.