Öğretmen Kurtuluş Gökçe ile hayatını birleştiren Zühal Yalçın’ı, en mutlu gününde ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri, esnaf odası başkanları, genel sekreterleri ve personeli ile yakın dost, akraba ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen törende Zühal Yalçın – Kurtuluş Gökçe çiftinin nikâh merasimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Nikâh Memuru tarafından kıyılan nikâhın, şahitliklerini de Mehmet Dindar ile Tansu Gökçe yaptılar. Nikâh memuru çiftlerin ve nikâh şahitlerinin alkışlar arasında söylenen “Evet” cevabını aldıktan sonra Evlilik Cüzdanı’nı Zühal Yalçın Gökçe’ye vererek, ömür boyu mutluluklar diledi.

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık da, gönderdiği çiçek ve hediye ile Zühal – Kurtuluş Gökçe çiftini kutlayarak, sağlık ve huzur için mutlu bir yaşam diledi.

Nikâh törenine ESOB Başkan Vekilleri, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek,  Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Elektrikçiler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı İsmail Abike, Adana Eski Eşya Alım – Satımcıları ve Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Gökçe, ESOB Mali Müşaviri Ahmet İzler, Adana TKKNNEO Genel Sekreteri Safiye Eşkut ile oda genel sekreterleri ve kurum personeli de katılarak, çiftlere hediyelerini verip, tebrik ederek mutluluklar dilediler.

Gökçe çifti de gerek törene bizzat katılıp, gerekse çiçek ve mesaj göndererek kendilerini kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.