12 Nisan tarihinde Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Philips ile Burda Moda Günü’nde Adanalı kadınlar, Philips yetkilileri ve Canan Göztepe ile biraraya geldi. Moda Sohbetleri başlığı altında gerçekleştirilen sohbette Göztepe, işe giderken ne giyileceğinden bir kadının dolabında mutlaka olması gereken kıyafetlere, günün hangi saatinde nasıl giyinilmesi gerektiğinden bir giysinin ufak dokunuşlarla nasıl değiştirilebileceğine kadar çeşitli moda tüyolarını kadınlarla paylaştı. Bu sohbette ayrıca doğru ütüleme yöntemlerine de geniş yer verildi. Dikiş dikerken profesyonellerin ütüyü nasıl ve nerelerde kullandığı, en doğru nasıl ütü yapıldığı, pantolon, gömlek ve eteğin nasıl ütülenmesi gerektiği bilgileri de kadınlar tarafından dikkatle dinlendi.

Günün sonunda gerçekleştirilen Philips Yarışmaları’nda da eğlenceli anlar yaşandı. En hızlı ve en güzel şekilde ütü yapan kadılara, dünyanın 1 numaralı ütü markası* Philips’in Akıllı Ütüleri armağan edildi.

Philips ile Burda Moda Günleri’nin ilki, 15 Mart 2013 tarihinde İzmir’de gerçekleştirilmiş ve kadınlar tarafından yoğun ilgi görmüştü. Philips ile Burda Moda Günleri, önümüzdeki aylarda Trabzon ve Kayseri illerinde de gerçekleştirilecek.