Mithatpaşa ve Ulus mahallerindeki İftarın ardından Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde her gün bir etkinlik yapılan konser alanı Namık Kemal Mahallesinde düzenlenen etkinliklere devam edildi. Halk Müziği ve Fantezi müziğin ünlü isimlerinden Latif Doğan sahne aldı. Konser alanını hınca,hınç dolduran binlerce Ceyhanlı Latif Doğan’ın söylediği birbirinden güzel eserlerle adeta Reyhanlı’lara müzik verdi.

. Halk Müziği ve Fantezi müziğin ünlü isimlerinden Latif Doğan sahne aldığı konserde. Başkan Öztürk’ün eşi Kübra Öztürk Latif Doğan’a hoş geldiniz diyerek çiçek verirken AK Parti il başkanı Fikret Yeni’de Latif Doğan’a çicek sunarken Başkan Alemdar Öztürk ise Müziğe yaptığı katkılardan Dolayı bir Ceyhanlı’lar adına plaket verdi.

ÖZTÜRK SÖZ VERDİYSEK BİR, BİR YERİNE GETİRECEĞİZ.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk konuşmasında Ramazan-ı Şerif’in Ülkemize Milletimize hayırlar getirmesini diliyorum diyen başkan Öztürk sizlerin sayesinde ve yardımlarınıza vermiş olduğunuz desteklerden katkılardan dolayı teşekkür ediyorum dedi ve Allah yar ve yardımcınız olsun dedi.

Başkan Öztürk 30 Mart’ta ne söz verdiysek bir, bir yerine getireceğiz ve sizlerden aldığımız yetkiyi sizlere hizmet olarak vereceğiz diyen Başkan Öztürk seçimlerden önce vermiş olduğumuz sözlerden biride sosyal ve kültürel etkinliklerdi işte biz bu Ramazan gününde her gün ayrı bir mahallede sizlerle birlikte olmaya gayret ediyoruz dedi ve Ramazan ayında yeni başlatılan faaliyetler içerisinde Camiler ve İbadet haneler için iki ayrı ekibin kurulduğunu ve bu ekiplerin yıl boyunca ibadethaleri temiz ve hijyenik tutmak için sizlere ait bir ortam sağlamaya devam edeceğiz dedi.

CEYHAN TOKİ EVLERİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜMLE TANIŞACAK

Başkan Öztürk 30 Mart’a verdiğimiz sözleri bir,bir yerine getireceğiz diyen Başkan Öztürk bu süreçte Ceyhanlı’ları TOKİ evleri ile buluşturacaklarını ve ardından Kentsel dönüşümün Demir köprü’den başlatarak yaklaşık 26.5 dekar alanda Kentsel dönüşümü gerçekleştireceklerini belirtti ve Mesire Alanlar ve Spor alanlarına kadar bütün hizmetler Ceyhan’a gelecektir.” Dedi ve Ceyhan AK Kadrolarla güzel bir Ceyhan olacak AK Kadrolarla Ceyhan model bir kent olacak dedi ve Ceyhan stadyumu yenilenerek yanına bir gençlik merkezinin yapılacağını ve stadyumun karşısına ilk etapta 500 konutluk alt gelire sahip vatandaşlara Toki evlerini yaparak teslim edeceklerini ifade etti..

SİZLERİN DESTEKLERİ İLE CEYHAN 2023

YILINDA ENERJİ BAŞKENTİ OLACAK

Başkan Öztürk Şöyle devam etti inşallah Ceyhan’ı sizlerin sayesinde hep birlikte

2023 yılında Ceyhan Enerji başkenti haline getireceğiz bunun için Rabbil Alemden Niyaz ediyorum’ki inşallah hizmetleri sizler için yapmaya çalışıyoruz gayretlerimizde bu yönde devam edecek diyen Başkan Öztürk şöyle devam etti. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanlığına gelmesinin ardından Ülkemiz adına Ceyhan adına hizmetlerimiz daha’da olumlu olacaktır dedi.

YENİ HALK MİLLİ İDAREYLE KENDİ CUMHURBAŞKANINI SEÇECEK

Başkan Öztürk’ün ardından kürsüye gelen il başkanı Fikret Yeni,ise konuşmasını şöyle yaptı.Güzel bir Ramazan gününde yine Ceyhanlı’larla birlikte olmanın güzelliklerini yaşadığını ifade eden Yeni Ramazan berekettir,Ramazan Lütuftur dedi ve iş yapan hemde gönül alan bir Başbakanımız var geldiğimiz her noktayı iyi bilmeliyiz ve onun için bu güzel ülkemizin kıymetini bilmeliyiz diyen Yeni biz halkımızla aynı adımı atıyoruz bu ülkede yaşamanın keyfini sürmeliyiz dedi ve 10 Ağustosta Ülkemiz ilk defa seçime giderek halkın iradesi ile Cumhurbaşkanı seçecek bu seçimler Ülkenin yükselişi için Ülkenin gelişmesi için,kalkınması için ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması için Ceyhanlı’lar gerekli katkıyı koyacağından eminim dedi ve bu güne kadar seçilmişler Cumhurbaşkanı atıyordu bundan böyle halk kendi Cumhurbaşkanını seçecek ve milli irade ortaya çıkacaktır diye konuştu.

Konuşmaların ardından. Halk Müziği ve Fantezi müziğin ünlü isimlerinden Latif Doğan coşkulu kalabalığın vermiş olduğu heyecanla konserine başlayarak Ceyhanlılara müzik ziyafet veren Latif Doğan Ceyhan’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek “ bizleri sevgili Ceyhanlılarla buluşturan başta Ceyhan Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk bey olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” Dedi.

Latif Doğan Konserine İl başkanı Fikret Yeni,, Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz,Ceyhan ilçe emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, AK Parti il başkan yardımcısı Hasan Aydın,Ak Parti ilçe Başkanı Süleyman Ulu Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri ile Çok binlerce Ceyhanlı katıldı.