Adana’da 24 yaşındaki Yiğit Azar, gönlünü kaptırdığı 25 yaşındaki Esra Bilgin ile hayatını birleştirdi. Genç çift, hayatlarının en anlamlı başlangıcını yaptıkları düğün töreninde davetliler için bir de sürprize imza attı. 3 kişilik bir ekip, tam 8 saat süren bir çalışmanın ardından 550 kişilik davetli kitlesi için 80 kiloluk çiğ köfte hazırladı. Düğünde de ‘yaş pasta’ yerine ‘çiğ köfte’ kesip davetlilere ikram edince ortaya da ilginç görüntüler çıktı.

DAVETLİLERE RENKLİ BİR SÜRPRİZ

İlk görüşte birbirlerine aşık olan Esra Bilgin ve Yiğit Azar, birlikteliklerini ‘evlilik’ ile süsleme kararı aldı. Azar çifti, hayatlarının en anlamlı başlangıcını yapabilmek için düğün hazırlıklarını başladı. Ancak genç çift, düğün törenlerinin uzun süre hafızalarda kalması için ilginç bir karar aldı. Her ikisi de çiğ köfteyi çok seven Esra ve Yiğit Azar çifti, bu sevgilerinden yola çıkarak, düğüne katılacak davetliler için renkli bir sürpriz hazırladı.

8 SAATTE 80 KİLOLUK ÇİĞ KÖFTE

Bir çiğ köfte işletmesiyle anlaşan genç çift, düğünleri için tam 550 kişilik çiğ köfte siparişi verdi. Söz konusu sipariş üzerine de Özgür Doğan, Derin Okyanus ve Medeni Öncü’den oluşan 3 kişilik ekip, tam 8 saat süren bir çalışmanın ardından 80 kiloluk çiğ köfte yaptı. Söz konusu çiğ köftelerin bir kısmı da 4 kattan ‘düğün pastası’ için özel olarak tasarlandı ve en son kata da yine çiğ köfteden oluşan ve gençlerin aşkını simgeleyen bir ‘kalp’ şekli yapıldı.

PASTA YERİNE ‘ÇİF KÖFTE’ İKRAMI

Çiğ köfteden hazırlanan pasta da Paris Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün töreninin sonlarına doğru davetlilerin şaşkın bakışları altında piste getirildi. Esra ve Yiğit Azar, sanki yaş pasta kesiyormuş gibi ellerine bıçağı alıp, çiğ köfteden oluşan ‘düğün pastaları’nı kesti, ardından da nar ekşisine bulandırdıkları çiğ köfteleri birbirlerine ikram etti.

Genç çift için özel olarak hazırlanan çiğ köfteler de daha sonra konuklara özel olarak sunuldu.


DÜĞÜNÜMÜZ UNUTULMAZ OLSUN İSTEDİK

Objektiflere birbirinden renkli görüntülerin yansıdığı düğün töreninde gazetecilere açıklamalarda bulunan Esra Azar, “Çiğ köfteyi ben de, eşim de çok seviyoruz. Ve düğünümüzde böylesi bir sürpriz yapmak istedik. Çok da güzel oldu” yorumunu yaptı. Yiğit Azar da, “Düğünümüzde unutulmaz bir anımız olsun istiyorduk. Düşündük ve aklımıza düğün pastasını çiğ köfteden yaptırmak geldi. Ortaya da eğlenceli ve unutulmaz bir an çıktı” dedi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Gazeteci Hüseyin Azar’ın oğlu Yiğit ile Esra’nın düğün törenlerine Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanvekili Sait Güleç, Genel Sekreter M.Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Saygıdeğer, gazeteciler İsmail Başkan, Soner Kan, Mustafa Can, dostları ve çok sayıda davetli katıldı. CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de genç çiftleri telgraf mesajıyla kutladı. Saadet ve Hüseyin Azar ile Aynur ve Tahir Bilgin çifti de düğün törenine katılıp, mutluluklarına ortak olanlara teşekkür etti.