Adana Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Gazeteci Murat Yıldırım’ın organize ettiği, bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek "Engel Olma Destek Ol" temalı sosyal sorumluluk projesinde yer alacak 30’u kadın, 12’si erkek 42 toplum gönüllüsü ile 25 engelli çocuk ve birey, aileleriyle birlikte Divan Oteli’nde kahvaltıda bir araya geldi.

10 Mayıs 2018 tarihinde Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilecek ve ünlü modacı Serdar Kozak’ın  özel bir koleksiyon ile destek vereceği proje öncesi buluşan toplum gönüllüleri, engelli çocuk ve bireyler ile aileler, samimi bir ortamda sohbet etme, yakınlaşma ve iletişim kurma fırsatı buldu.

Stil danışmanlığını Cenk Saat’in üstlendiği proje öncesi gerçekleştirilen etkinlikte engelliler, aileleri ve toplum gönüllüleri ile teker teker ilgilenen Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği İkinci Başkanı Esin Parlak, “Engel Olma Destek Ol” projesinin üçüncüsüne yaklaşılırken heyecan dozunu yüksek tutmayı, etkinlikle ilgili geniş kitleleri haberdar etmeyi, böylece engellilerin sorunlarılyla ilgili toplumsal farkındalık çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.

İlk iki defilenin yoğun ilgi gördüğünü ve amaca ulaşma yolunda önemli kilometre taşı haline geldiğini belirten Esin Parlak, bu yıl daha etkin ve geniş toplumsal yelpazenin temsil edileceği bir etkinlik ortaya koyma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı.

Adana Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Fatoş Şen de, Divan Oteli Adana Genel Müdürü Cumhur Özen’e, desteklerinden dolayı plaket verdi.