Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı tören, Adana merkez Seyhan ilçesi Sular mevkiindeki Oscar Müzikhol’de gerçekleşti.  Bir süredir Elektrik Mühendisi Fehmi Ülker ile sözlü olan Fulya Tuncer,  nişan yüzüklerinin takılmasıyla, mutlu yuva hayaline daha da yakınlaşmış oldu. 

Davetlilerin alkışları arasında patlatılan konfetiler eşliğinde salona giren genç çift,  ilk olarak dans etti sonrasında ise misafirlerin tebriklerini karşıladı. Masa masa dolaşarak konuklarla özel ilgilenip “Hoşgeldiniz* diyen çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. 

Fulya Tuncer, kırmızı renkli özel tasarım kıyafetiyle masallardaki prensesleri andırırken,  siyah takım elbise içindeki damat adayı ise beyaz gömleğin üzerindeki kırmızı kravatıyla müstakbel eşini tamamlayan bir görüntü oluşturdu. 

Tuncer ve Ülker ailelerini akrabalığa bağlayacak nişan töreni, geç saatlere kadar sürerken,  çiftin mutluluğunu paylaşan davetliler, uzun süre  pisti boş bırakmayıp çeşitli oyunlar oynadı.

Tuncer Pano Elektrik’in sahibi başarılı işadamı Tuncay Tuncer, eşi Şenda ile damadın Fehmi Ülker’in babası Mehmet ve annesi Fatma’nın da duygusal bir gece yaşadığını ifade ederek, düğün törenini de yaz sonu gerçekleştireceklerini belirtti. 

Kızının mutlu ve sevdiği biriyle evlenecek olmasını yaşadığı en güzel duygu olarak tanımlayan Tuncer, “Darısı düğünden sonra torun sevincine” dedi. 

Nişana, TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kazım Barışık, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ile esnaf odası başkanları da çiçek ve mesaj göndererek,  Tuncer ve Ülker Aileleri’ni tebrik ettiler.