Genç çiftler D. Merve- Erman Yapıcı bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler. Görkemli şekilde geçen her iki düğün töreninde ise genç gönüllerince eğlenirlerken, düğün törenlerine katılanlara teşekkür ettiler.

Adana’da İnci Oteli Yakut Balo Salonunda gerçekleşen görkemli düğün törenine CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek,  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Başkan Yardımcısı Mustafa Pekel, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, gazeteciler, genç çiftlerin aileleri ve yakınları katıldılar. Oldukça neşeli bir ortamda geçen düğün töreninde genç çiftler D. Merve- Erman Yapıcı kendilerini yalnız bırakmayan akraba ve dostlarının yanlarına giderek “Hoş geldiniz” derken gece boyunca da onlarla oynamayı ihmal etmediler.

Adana’daki düğün töreninde gecenin sonlarına doğru ise kına merasimi yapıldı. Üsküdar’da Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan D. Merve ve Kadıköy’de bulunan DİA yazılım firmasında Yazılım Eğitmeni ve Bölge Sorumlusu olarak çalışan Erman Yapıcı’nın birlikte yakılan kınaları sırasında ise duygulu anlar yaşandı. Kına töreni sonrasında ise genç çiftler kendilerine eşlik edenlerle birlikte oynamayı da ihmal etmedi.

Mersin Şoförler Odası Tektaş düğün Salonunda yapılan düğün töreninde ise yine genç çiftler D. Merve- Erman Yapıcı’yı sevenleri yalnız bırakmadı. Burada yapılan düğün törenine Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de ve çok sayıda davetli katıldı. Oldukça neşeli ve görkemli bir şekilde geçen düğün töreninde akraba ve yakınlarıyla bol bol oynayan genç çiftler düğün sonuna kadar gönüllerince eğlenmeyi ihmal etmediler.  

Adanalı Gazeteci A. Basri- Yıldız Baş’ın kızları D. Merve ile Mersin’in tanınmış elektronikçi esnaflarından olan İsmail-Emine Yapıcı’nın oğulları Erman Yapıcı ise ” Adana ve Mersin’de yapılan düğün törenlerimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve yakınlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun” dediler.

Genç çiftlerin aileleri A. Basri-Yıldız Baş ve İsmail-Emine Yapıcı, evlatlarının düğün törenlerini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,” Her iki düğün törenimize uzaktan ve yakından katılan ve bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Evlatlarımıza da bir ömür boyu mutluluklar dileriz.” diye konuştular.