Şükran ve Adem Biricik Çiftinin kızları Esra Biricik ile Fatma ve Mustafa Çifti’nin  oğulları Ömer Yıldız, hayatlarını birleştirme kararı aldı. İlk olarak geçtiğimiz aylarda nişanlanan çift evlilik hazırlıklarına başladı. Zorlu ve meşakatli bir yol olan evlilik müessesi için nikah ve düğün tarihlerini alan genç çift alınan bu tarihi beklemeye başladı. 

NİKAHLARI KIYILDI

Beklenen o mutlu tarihin gelmesiyle Ömer ve Esra Çifti’nin ilk olarak kınaları Osmanlı Kına ve Davet Sarayı’nda yapıldı.  Burada büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen kına merasiminin ardından bir gün sonra ise, Pamuk Müzikholde genç çiftin nikah ve düğün törenleri bir arada yapıldı.

EĞLENCE TAVAN YAPTI

Düğün salonu girişinde gençlerin aileleri gelen konukları karşıladı. Genç çiftin salona girmesiyle düğün törenindeki coşkulu dakikalar başladı. Salonda ilk dansını gerçekleştiren Ömer ve Esra Çifti’nin daha sonra ise nikahları kıyıldı. Birbirlerine aşık olan ve bu aşklarını evlikle taçlandıran Ömer ve Esra Çifti’ni bu mutlu günlerinde ailelerinin yanı sıra, eş, dost ve arkadaşları yalnız bırakmadı.  Eğlencenin tavan yaptığı düğün töreninde, halaylar çekildi, danslar edildi.

HATIRA FOTOĞRAFLARI ÇEKİLDİ

Ömer ve Esra Çifti düğün pastalarını da keserek konuklara ikram etti. Genç çift daha sonra tek tek konukların yanına giderek, onları selamdı.  Düğüne katılan konukların iyi dileklerini alan genç çift hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi. Daha sonra piste dönen genç çift gece boyunca konuklarla birlikte oynayarak bu mutlu günlerinin tadını çıkarttı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Düğün sonrası Esra ve Ömer çifti, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkürlerini sundu. Aylardan beri düğün hazırlıkları içerisinde olduklarını ve sonunda muratlarına erdiklerini anlatan genç çift, “Bizler bu mutlu günü yaşadık. Bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan, arayıp soran, mesaj gönderen herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.” ifadelerini kullandılar.