Adana Villa Müzikhol’de düzenlenen nişan töreninde davul şov ve alkışlar arasında salona giren genç çiftin nişan yüzüklerini Adana BARO Başkanı Av. Gazi Mengücek Çıtırık taktı. Av. Çıtırık, “Genç meslektaşlarımın evliliklerinin ilk adımı olan bu nişan töreninde yüksüklerini takma şerefini bana verdikleri için Zöhre ve Lale ailesine çok teşekkür ediyorum. Bizim mesleğimiz çok meşakkatli bir meslektir. Aile olma erdemliği de bizim mesleğimiz gibi meşakkatlilik ister. Mesleklerinde başarılı bulduğum iki genç meslektaşlarımın aynı başarıyı evliliklerinde de göstereceklerine inancım tamdır. Hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek yüksüklerini takıyor, mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

7 katlı pastayı kesmelerinin ardından nişanlı genç avukatlar İpek ve Onur, çiftetelli oynayarak burada da hünerli olduklarını gösterdiler.Keman resitali ile karşılanan konuklara nostalji yaşatmak için şerbet ve lokum dağıtılan nişan töreninde davetlilerle tek tek ilgilenerek mutluluklarını paylaşan yeni dünürler Şehlevent – Ejder Zöhre ve Şehnaz – İsmail çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.


Piyanist Umut Adıbellinin çalıp, seslendirdiği güzel parçalar eşliğinde gönüllerince eğlenen davetliler Oryantal Şilya’nın eşsiz dansı ile unutulmaz bir gece yaşadılar.