Adana, bölge ve Türkiye tarım sektöründe uzun yıllar hizmet veren, Bayer CropScience Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliği’nin yanı sıra Ertar Kimya’da Genel Müdürlük yapan Ziraat Yüksek Mühendisi Feyzullah Korkut’un oğlu Mustafa ile Müge’nin Adana’daki düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu. Gece boyunca gönüllerince dans eden çiftlere konuklar da eşlik etti.
Genç çiftlerin Panorama Park’taki düğün töreninde Mustafa’nın anne babası Rahime ile Feyzullah Korkut, güzel gelin Müge’nin anne-babası Hatice ve Mahmut Çakır çifti kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.
Düğün törenine Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Genel Başkanı Özden Güngör, ZMO Adana Şube Başkanı Semih Karademir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Mühendisi ve Çukurova Belediye Meclis Üyesi Saim İnce, BayerCropscience Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölge çalışanları, Ertar Kimya  ortakları ve çalışanları, tarım sektörünün önde gelen kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.