Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi, Sosyal İlişkiler ve Aktiviteler Başkanı Halil Günaydın, küçük oğlu yakışıklı Orçun’u, güzeller güzeli Gizem’le evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.
Adana Seyhan Oteli’nde gerçekleşen düğün töreni renkli anlara sahne oldu. Çocuklarının mürüvvetini görmenin heyecanını yaşayan Mehtap-Halil Günaydın ve Serap-Yusuf Yeniçun aileleri konuklara içtenlikle teşekkür etti.
Gece boyunca dans eden genç çift Ege Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu Gizem ve Turizm Otelcilik’ten mezun olduktan sonra Adana’da iki yıldan bu yana kendi otellerini yöneten Orçun’un mutluluğu yüzlerine yansıdı. 


Düğün törenine ADSİAD ve ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, ÇUKUROVA SİFED Genel Sekreteri ve Turgut Özal Bulvarı İş Dünyası Derneği (TOBİDD) Başkanı Mustafa Öncül, ADSİAD Başkan Vekili Vedat Gizer, Başkan Yardımcısı Olcay Değirmenci, ADSİAD Genel Sekreteri Barış Kaan Ekmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Oktay Özbiçer ve Selahiddin Nas ile ATO eski Başkanı Ali Gizer, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yalçın Akyol, ADSİAD üyeleri başta olmak üzere iş, sanat ve spor dünyasından birçok isim katıldı.