Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çukurova ilçe yönetim kurulu üyesi iş adamı Mehmet Gül’ün doktor kızı İlknur Gül, muhteşem bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. İlknur Gül Şahin ve Nurullah Şahin çifti için önce Adana Baro tesislerinde kına gecesi yapıldı. Buradaki merasime Adana ve Konya’nın  siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi.



Yemekli geceye AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci, DYP Adana eski Milletvekili İbrahim Cevher Cevheri, AK parti Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam  ilçe Kadın kolları Başkanları Aslı Çelik, Zeynep Acem, Gülhan Yılmaz, Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Akar, DYP   il eski Başkanı Nevzat Şaşkın, DYP Seyhan ilçe eski Başkanı Nimet Ülke, Karataş ilçe eski belediye Başkanı Süleyman Balıkçı, Kadıköy Sulama Birliği Başkanı Faruk Umar, çok sayıda doktor, hukukçu ile siyasi partilerin üst düzey yöneticileri katıldı.



 



İKİ AYRI İL’DE DÜĞÜN YAPILDI



 



Gecede duygu dolu bir konuşma yapan gelin babası Mehmet Gül, bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve yakınlarına teşekkür etti. AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak ve Belediye Başkanı Ahmet Zembilci’ de genç çiftlere bir ömür mutluluk dilediler. Başkan Çırak, daha sonra çiftlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk sözünü hatırlattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlencede baba Mehmet Gül,  konuklarıyla tek tek ilgilendi.



Bu arada doktor İlknur Gül Şahin ile makine mühendisi olan eşi Nurullah Şahin’in düğün törenine Konya’da Öncü Düğün salonunda devam edildi. Burada havuz başındaki düğüne de yaklaşık Bin 500 yemekli davetli iştirak etti. Gecede genç çiftler, tüm yorgunluklarına rağmen pisti boş bırakmazken şık giyimli konuklarda çalınan Konya kaşık oyunuyla doyasıya eğlendi.  Konya da ki düğünün ev sahipliğini ise damadın tanınmış iş adamı babası Mehmet Emin Şahin yaptı.



Öte yandan düğün törenine mazeretlerinden dolayı katılamayan çok sayıda siyasetçi ve iş adamı ise Şahin çiftinin bu mutluluğuna gönderdikleri çiçek ve telgrafla ortak oldular.