Şirin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Şirin’in İngilizce öğretmeni kızı Onay, İzmlrli işadamı Necati Şen’in oğlu Orçun Şen ile evliliğe ilk adımı attı. Çiftin nişan yüzüklerini Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar taktı.

Şirin Müzikhol’de gerçekleşen görkemli nişan töreninde dede İbrahim Şirin ile baba Ayhan Şirin eşi Onur ile damadın babası Necati ve annesi Nilgün davetlileri kapıda karşılayarak ‘’Hoşgeldiniz’’ dediler. 

Nişan törenine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Barosu Başkanı Veli Küçük, CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Bayram ile çok sayıda davetlinin yanı sıra genç çiftlerin aileleri ve yakınları katıldılar. Genç çiftin nişan yüzüklerini Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ‘’hayırlı ve uğurlu olması’’ dileğiyle taktı.

Oldukça neşeli ve görkemli bir şekilde geçen nişan töreninde akraba ve yakınlarıyla bol bol oynayan genç çiftler,  gönüllerince eğlendiler.

Genç çiftlerin aileleri Ayhan-Onur Şirin ile Necati-Nilgün Şen,  evlatlarının bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba ve dostlarına teşekkür ettiler.