Baraj Müzikhol'deki düğün töreninde, gelinin anne ve babası Dursun - Necdet Karanfildağı ile damadın anne ve babası Emine - Tuncay Eskindağ, salona gelenleri kapıda karşılayarak "Hoşgeldiniz" dedi.

Düğün törenine, damadın dayısı, Adana ESOB Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ile Adana Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Adana Kantinciler ve Sabit Simitçiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç, Adana Yorgancılar Esnaf Odası Başkanı Yahya Yılmaz, Adana Sebze - Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Yüce, Adana Sütçüler, Yoğurtçular, Peynirciler Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Tüpgaz Satıcılar Esnaf Odası ve Güney Adana ESKKK Başkanı Mehmet Susar, Adana Oto Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Uraslı, Adana Kahveciler Esnaf Odası 2.Başkanı Hasan Akdemur da katılarak destek oldular.  


Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Genel Sekreteri Özge Çetinkıran, Fotoğrafçılar Esnafa Odası Genel Sekreteri Çiğdem Yağlı, Galericiler Esnaf Odası Genel Sekreteri Songül Nacar, Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Genel Sekreteri Nimet Kalaycı, Sütçüler, Yoğurtçular, Peynirciler Esnaf Odası Genel Sekreteri Selma Harmanda ile oda personeli de katılarak Ayfer - Kadir Eskindağ çiftine alkış tuttular.
Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, çiçek ve hediye göndererek gelin Ayfer ve damat Kadir Eskindağ'ı kutlarken, çok sayıda esnaf odası başkanı da çiçek göndererek genç çiftlere bir ömür mutluluk dilediler.


Başkan Eskindağ ile yakınları ve dünürleri de Ayfer ile Kadir'i en mutlu gününde sahnede yalnız bırakmayıp karşılıklı oynayarak gecenin tadını çıkardılar.  Gecede damadın amcası Kadir Özen saz çalarak,  akrabası Yağmur Özen de türkü söyleyerek salona renk kattılar.

Eskindağ ve yakınları, gerek geceye bizzat katılarak, gerekse çiçek ve mesaj göndererek genç çiftlere destek olan tüm başkan ve esnaf üyeleri ile akrabalarına ayrı ayrı teşekkür ettiler.