Adana’nın seçkin ailelerinden olan Turaçlar Ailesinin güzel kızı  Ecem Turaçlar, gönlünü kaptırdığı Kahramanmaraşlı Maaşoğlu Ailesinin oğlu Kamil ile görkemli bir düğıün töreni ile evlendi.

Ecem ile Kamil, kısa bir arkadaşlıktan sonra başlayan birlikletiklerini  evlilik ile noktalamak istedi. Genç çiftlere, aileleri de onay verince, birlikteliklerini nişanlanarak resmileştirdiler.

Nişandan sonra düğün hazırlığıına başlayan genç çift, Villa DüğünSalonu’nda yapılan muhteşem düğün töreni ile evliler  kervanına katıldılar.

Sevimlilikleri, ritmik dansları ve güzel oyunları ile göz dolduran gelin ve damata, davetliler, ‘Maşallah birbirlerine çok yakışmışlar. Allah mutluluklarını daim etsin’ dilekleri ile onların bu mutluluğuna ortak oldular.

Damadın Kahramanmaraş’tan gelen ailesinin de katıldığı muhteşem düğün töreninde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Gelinin annesi Zuhal ile babası Mehmet Turaçlar, davetlileri kapıda karşıladı. Misafirlerin güzel ve eğlenceli  bir gece geçirmelerini sağlayarak, onlarla tek tek ilgilenerek evsahipliğinin en güzel örneğini sergilediler.

Gelin ve damadın da  oyunlara iştirak ettiği güzel gecede, rock, dans, çiftetelli, oryantal ve halaylarçekildi.

Muhteşem gecede, pisti bir an olsun yalnız bırakmayan davetliler güzel bir gece geçirmenin keyfini yaşadılar.

Güzel oyunları ve dansları ile göz dolduran genç çift, davetlilerden tam not aldı. Ecem ile  Kamil            çifti bu mutlu gecelerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür ederek, tüm davetlilerle karşılıklı göbek attı.

Pasta kesiminden sonra çiftelli oynayan genç çifte, daha sonra davetliler  takı takmak için kuyruğa girdiler. Kuşak merasimininde yapıldığı törende duygulu anlar yaşandı.

Genç çift güzel gecenin ardından evlerinin yolunu tuttu.