Seyhan Oteli Seyhan Balo Salonu’nda yapılan geceye Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, eşi Aylin Coş, Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık, Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, ATO Meclis Üyesi Salih Talay ile ailesi ve çok sayıda kuyumcu esnafı da katılarak Oda Başkanı Oğuz Başman ile yönetimine destek oldular.

 

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği geceye gösterilen ilgiyle hayli moral kazanan Oda Başkanı Başman, yaptığı konuşmada “20 yıl aradan sonra sizlerin desteği, bizlerin gayretleriyle düzenlediğimiz bu geceye gösterdiğiniz ilgi ve desteğe sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra gelenekselleştireceğimiz Kuyumcular Gecesi’ni de aynı katılım ve güzellikle kapatacağımıza inanıyorum. Bu gecenin özelliği olarak sizlerin katılımı, bizlerin gayretleri sonucu böylesine güzel bir ortam oluştuğu için çok mutluyuz. Bize destek veren başta Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş, eşleri ve Birlik Başkanımız Kazım Barışık ile tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ağaç dalıyla gürler sözü burada bir kez daha gerçekleşmiştir. Hepinize sonsuz teşekkürler” dedi.

 

Başkan Başman daha sonra davul zurna eşliğinde çiftetelli oynarken, kuyumcu dostları ve eşleri de kendisini yalnız bırakmadı. Başman, gece boyunca tüm masaları dolaşarak, konuklarıyla yakından ilgilendi. Kuyumcular, mesleki dayanışma gecesinde sık sık sahneye çıkarak eşleriyle doyasıya eğlenip günün tadını çıkardılar.