Ünlü türkücü Latif Doğanve Hüseyin Karabulut Güneş Plus Restaurant'ın düzenlediği bir etkinlik de bir kez daha Adanalı sevenleriyle buluşarak sevilen türkülerini bir kez daha Adanalı hayranları için seslendirdiler.

 

Adana'da Seyhan nehri kıyısında faaliyet yürüten Güneş Plus Restaurant’ta düzenlenen özel bir gecede sahne alan ünlü türkücü Latif Doğan ve Hüseyin Karabulut, sevilen türkülerini bir kez daha Adanalı hayranları için seslendirdi. Yoğun ilgi gösterilen gecede kadınlar ise adeta şıklıklarıyla birbirleriyle yarıştı.

 

 

Güneş Plus Restaurant'ta organize edilen özel bir gecede hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Latif Doğan, seslendirmiş olduğu birbirinden hareketli ve duygusal parçalarla da geceye renk kattı. Kendisinden istenilen parçaları da dillendiren Doğan, gecede doğum gününü kutlamaya gelenlere de jest yaparak, onlarla birlikte pasta kesti.

 

LATİF DOĞAN’DAN DAVUL ŞHOW

 

Zaman zaman sahneden inip, davetlilerin arasına karışarak kimi zaman çifte telli oynayan Latif Doğan, kimi zaman eline tef aldı ve orkestranın çaldığı parçalara ritim tutarak eşlik etti.

 

Ünlü türkücü Latif Doğan kendisini izlemeye gelenler arasında bulunan sanatçı Bülent Çelik’i sahneye davet etti. Sahneye çıkan Bülent Çelik’in seslendirdiği gazellere davul ile eşlik etti.

 

Kendisini orkestranın çaldığı hareketli parçaların coşkusuna da kaptıran Latif Doğan, davulunu omzuna alarak yaptığı davul show ile geceye katılanlara coşku dolu unutulmaz dakikalar yaşattı.


Latif Doğan,sahnede yaptığı konuşma da kendisini bir kez daha ikinci memleketi olan Adana ve Adanalı sevenleriyle bir kez daha buluşturmasından dolayı Güneş Plus sahibi İbrahim Güneş’e teşekkür etti. Sahnede yaptığı espirilerle ve yaşamından bazı kesitler anlatarak sevenlerini kahkahaya boğdu.

 

Objektiflere birbirinden renkli görüntülerin yansıdığı gecede kadınlar adeta şıklıklarıyla birbirleriyle yarıştı. Geceye katılanlar, Latif Doğan'a sevgilerini göstermek için başından aşağıya gül yaprakları döktürürken, eğlence de gecenin geç saatlerine kadar sürdü.