Emekli öğretmenler Şadiye ve Mehmet Ünlü’nün biricik oğlu Makine Mühendisi Mazlum Ünlü, görkemli bir düğün töreni ile hayatını Çukurova İthalat Holding  Sorumlusu Müdürü dünyalar güzeli Burcu Yalman ile birleştirdi.

Genç çiftlerin Seyhan Uptown’da yapılan düğün töreninde, seçkin bir davetli topluluğu felekten bir gece çalarak, geç saatlere kadar orkestra eşliğinde dans etti, davul-zurna eşliğinde halay çekti. Havai fişek gösterisi semayı aydınlatırken, genç çiftlerin mutluluğu sinevizyon ekranına yansıdı. Gelin ve damadın aileleri , evlatlarının mutluluğuna ortak olurken diğer yandan konukları hiç yalnız bırakmadı.

Mazlum Ünlü’nün annesi emekli öğretmen Şadiye eşi emekli öğretmen Mehmet Ünlü ile gelin Burcu’nun  annesi Canan Ervan, konukları  karşılayarak, “Hoş geldiniz” dedi. Gelin ve damadın gelişi de muhteşem oldu. Seçkin davetli topluluğunun alkışlarıyla ilk danslarını yaparken mutluluktan sanki kanat çırpıp uçuyorlardı. Burcu güzelliğiyle damat Mazlum ise asil duruşu ve heyecanlı bakışlarıyla  dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Gecede gelin Burcu Yalman ve damat Mazlum Ünlü’nün mesai arkadaşları da bir an olsun kendilerini pistte yalnız bırakmadı.  Damat nikah masasına otururken, heyecanı doruk noktaya ulaştı,  Çukurova Belediyesi Nikah memuresi  “Burcu Yalman’ı eş olarak kabul ediyor musun? derken Mazlum Ünlü’nün yüksek sesle “evet” demesi büyük alkış topladı.

Mehmet Ünlü de, nikah kıyılmadan önce seçkin davetli topluluğuna kısa bir konuşma yaptı. Ünlü, “Bu mutlu gecede bizleri yalnız bırakmayan, mutluluğumuza bizzat gelerek, telefon ederek çiçek göndererek ortak olan siz değerli dostlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bize moral verdiniz, Çok iyi vakit geçireceğinizi umuyoruz” dedi.

Mehmet Ünlü konuşurken eşi Şadiye Ünlü, yanında bir an olsun ayrılmadı. Genç çiftler de nikahtan sonra masaları tek tek gezerek konuklarla yakından ilgilendi.

Gelin Burcu ve damat Mazlum Ünlü de konuklara teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Burcu ve Mazlum Ünlü, “Çok mutluyuz. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Bizlerle bu mutluluğu paylaştığınız için çok teşekkür ederiz” dediler.

Daha sonra havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Sema renklerle aydınlanırken, çevredeki apartman sakinlerinin balkonlara koşuştuğu gözlendi. Bazı apartman sakini de çiftler dans yaparken alkışladığı dikkatlerden kaçmadı.

Düğün töreni geç saatlerde renkli görüntülerle son buldu.