İŞ ADAMI MUAMMER YAZICIOĞULLARININ KARDEŞİ MEHMET ALİ YAZICIOĞULLARI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Adananın tanınmış iş adamlarından Kocaova Tarım Ürünleri Ltd.ti.'nin Yönetim Kurulu Başkanı  Muammer Yazıcıoğulları'nın  İstanbul Sultangazi Ekipler Amirilğinde görevli kardeşi Mehmet Ali Yazıcıoğulları ve Gaziantep'in tanınmış sevilen ailelerinden Bereli ailesinin Güzel kızı Gamze ile Adana’nın nezih ve gözde mekânlarından olan Sular VIP’te görkemli düğün töreni ile  hayatlarını birleştirdiler.

Sular VIP’te yapılan düğünde büyük coşku vardı.

Düğün törenine çok sayıda davetli katılırken, salonu dolduran misafirler gönüllerince bir gece yaşadılar.

Bu güzel gecede Mehmet Ali ve Gamze yapılan düğün töreninde iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirlerken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Mutlulukları gözlerinde okunan gelin ve damat düğüne katılan herkese mutluluklarını paylaştıkları için ayrı ayrı teşekkür ederken, müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Düğün sonrası SektörADANA Gazetesine bir açıklama yapan Mehmet Ali ve gamze "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz dediler’’

Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin" diye konuştular.

Damat Mehmet Ali Yazıcıoğullarının Ağabeyi Muammer Yazıcıoğulları ise "Bir ailenin yaşayabileceği en büyük mutluluğu yaşıyoruz. Allah çocuklarımızı bir yastıkta kocatsın. Ömür boyu mutlu olsunlar inşallah” diye konuştu.