Merve Boluğur, geçtiğimiz yaz eşi Murat Dalkılıç'ın esmer bir güzelle yakınlaştığını öğrenip ilişkilerine ara verme kararı almıştı. Dalkılıç, yaptığı hatayı anlayınca Merve Boluğur'dan özür dileyerek bir şans istedi.

Boluğur ise “Yaşananları görmezden gelemem” diyerek şarkıcı sevgilisi Murat Dalkılıç'a boşanma davası açtı. 11 Eylül 2017 tarihinde boşanan ikiliden Murat Dalkılıç oyuncu Hande Erçel ile ilişki yaşamaya başladı. Herkes Murat Dalkılıç cephesine kilitlenmişken Merve Boluğur'dan beklenmedik bir atak geldi. 30 yaşındaki güzel oyuncunun genç iş adamı Hacı-Özcan Sabancı'nın torunu olan Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Çiçeği burnunda çift şu sıralar Bodrum'da birlikte tatil yapıyor.

Hakan Sabancı kimdir ? 

Merve Boluğur ile Hakan Sabancı’nın beraberliği magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce de pek çok isimle adı geçen Hakan Sabancı’nın hayatı merak konusu oldu. Peki, Hakan Sabancı kimdir, kaç yaşında?
Geçtiğimiz iki yıllık eşi Murat Dalkılıç'tan boşanan Merve Boluğur, Hakan Sabancı ile yakınlaştı. İş adamı olmasına rağmen sık sık magazin sayfalarına konu olan Hakan Sabancı, daha önce Hadise, Cansu Melis Karakuş ve Merve Boluğur’un da yakın arkadaşı Eliz Sakuçoğlu ile birliktelik yaşamıştı. İşte Hakan Sabancı’nın hayatına ilişkin bilgiler!

Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı’nın torunu olan Hakan Sabancı, Hakan Sabancı, 1991 yılında dünyaya geldi. Amerika’da eğitimini tamamlayan Hakan Sabancı; Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin üç oğlundan ortancasıdır. Abisi, magazin gündeminde adını yine sık duyduğumuz Hacı Sabancı, erkek kardeşi ise Kerim Sabancı’dır.