Nikah merasimi öncesi MHP’li Meclis Üyesi Av. Müslüm Susar,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile siyasilerin gönderdikleri kutlama mesajlarını salonda okuyarak, alkışlandı.

Çukurova ilçesindeki Hayal Balo Gold Salonu’nda gerçekleştirilen Merve – Veysel Susar’ın düğününde, salonun içi ve dışı gönderilen çok sayıda buketlerle çiçek bahçesine dönüştü

Görkemli düğün merasiminde, Gelin Merve Övet ile damat Veysel Susar’ın nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıyarken, şahitlikleri de MHP Adana Milletvekilleri Seyfettin Yılmaz, Ali Halaman ile TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve S.S.EKKK Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık yaptılar.

Başkan Sözlü, nikah töreninde yaptığı konuşmada Susar ve Övet Ailesi’nin kıymetli evlatları Merve ve Veysel Susar’ı tebrik ederken, “Bu düğünde bulunmak ve nikahı kıymaktan büyük mutluluk duydum”dedi, gelin ve damattan “Evet” cevabını aldıktan sonra şahitlere “Şahit misiniz ?” diye yöneldiğinde Başkan Barışık, “Memnuniyetle şahidim. Allah mutluluklarını daim etsin. Bütün ailelerin çocukları ebediyete kadar mutlu olsun. Hayırlı ve uğurlu olsun”dedi.

Diğer Şahitlerden Baro Başkanı Av. Çıtırık, “Allah utandırmasın. Bu güzel tabloya, mutluluğa hep beraber şahidiz” derken, Milletvekili Yılmaz, “Evet. Allah mutluluklarını daim eylesin”, Halaman da “Allah mutlu etsin. Çok güzel bir düğün, çiftler çok güzel birbirlerine yakışmış. Allah mutlu mesut etsin”şeklinde konuştu.

 

Sözlü de, “Cenab-ı Allah mutlu kılsın, hayırlı etsin. Nikah akdi sona erdi ve yeni bir aile oluştu. Milletimiz için, ülkemizin bekası için Türk Milleti’nin soyunun devamı için ailenin temel taşı sağlam olsun, hayırlı olsun. Mutlu, huzurlu ve sağlam bir aile oluşsun. Sağlam ve mutlu bir aileden, Ne Mutlu Türküm diyebilen hayırlı evlatlar yetişsin”diyerek alkış aldı.

 

Evlilik cüzdanı çiftlere verilmek üzere Adana Milletvekili Ali Halaman’a verildi, Halaman da, hayırlı uğurlu olması dileğiyle cüzdanı gelin Merve Susar’a teslim ederek, mutluluklar diledi.

 

 

Başkan Susar, bu mutlu günü eşi Nedret ve dünürleri Sare – Sefa Övet ile akrabaları ve dostlarıyla doyasıya yaşarken, bizzat davete katılarak kendilerine onure eden başta MHP teşkilatı ve Adana Milletvekilleri Yılmaz ve Halaman olmak üzere, ESOB ve Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Halkbankası Adana Bölge Müdürü Mustafa Atlı, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, MHP’li Eski Büyükşehir Meclis Üyesi Mustafa Tuncel  ile esnaf odaları ve kredi kefalet kooperatifi başkanlarına, yakın tüm dost ve akrabalarına ayrı ayrı teşekkür etti.