Konser alanına sığmayan onbinlerce Adanalı, konser alanının dışından konseri izleyerek,  coşkuya ortak oldu.

Dosyaları bilgisayarınıza yükleyebilmek için lütfen üzerine tıklayınız:
yedigünyazkonserleri_adana_video.docx

Murat Boz ile Yedigün Yaz Konserleri, dördüncü durağında önceki gün Carrefour AVM Açık Otopark Alanı’ndaydı. Erken saatlerden itibaren alanı doldurmaya başlayan Adanalılar, ilk önce Yedigün’ün sürprizlerle dolu dünyasında eğlendi, ardından da eğlence Murat Boz’un sahneye çıkmasıyla doruğa ulaştı. Konser alanını tıklım tıklım dolduran ve alanın dışına taşan 75 bin Murat Boz hayranı, Murat Boz’un romantik şarkılarıyla kendilerinden geçerken, kıpır kıpır şarklarıyla daha da coştular. Adana konseri boyunca Murat Boz’a tüm şarklarında eşlik eden hayranları en kalabalık Adana korosunu oluşturdular.

 

Adanalılar sözünü tuttu, konser alanından taştı…

Bir haftadır sosyal medyada en kalabalık konserin Adana olacağını söyleyen Adanalılar sözlerini tutarak 75 bin kişiyle şimdiye kadarki en kalabalık Murat Boz korosunu oluşturdular. Şimdiden sosyal medyada  sonraki konserler içinde hangisinin daha kalabalık olacağı üzerine yeni iddialar konuşuluyor.

 

Murat Boz, Yedigün Yaz Konserleri için, 06 Eylül’e kadar; Elazığ, Kayseri,  Konya,  Ankara, Eskişehir, Samsun, İstanbul ve Gaziantep’deki hayranlarıyla buluşacak.