COŞ VE DURAK ŞAHİTLİK YAPTI

Gülseren- Bestami Öcal’ın oğulları, Adana Oto Center Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcal’ın kardeşi Emre Öcal, Perşembe akşamı Sular VİP’de düzenlenen ihtişamlı bir törenle, hayatını Ümran-Yavuz Çele’nin kızları Dilem Çele ile birleştirdi. Yoğun katılımın gösterildiği düğünde, Dilem- Emre Öcal çiftinin nikah şahitliklerini Adana eski, Sakarya yeni Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, Karaisalı’nın siyasi lideri olarak kabul edilen Aytaç Durak, Dr. Tuğrul Tunca ile Mehmet Fettahlı yaptı. Gecede iyi bir ev sahipliği yapan Oto Center Başkanı İbrahim Öcal, oynayan davetlilere dolar yağdırdı.

BAHÇELİ TELGRAFLA KUTLADI

Gecede ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gönderdiği tebrik telgrafı ve çiçeği, büyük alkış aldı. Urfa Sıra gurubu ve Kahtalı Mıçı’nın sahne aldığı düğüne; Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, Adana eski Valisi Hüseyin Avni Coş, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Adana Oto Galericiler Odası Başkanı Velat Şen, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, siyasiler, gazeteciler, Adana Oto Center esnafları, akrabalar ve çok sayıda davetli katıldı.

COŞ’DAN VEFA ÖRNEĞİ

Adana eski Valisi Hüseyin Avni Coş, İbrahim Öcal tarafından davet edildiği düğün için Sakarya’dan Adana’ya geldi, aynı gece uçakla geri döndü. Düğün sahiplerinden İbrahim Öcal, Öcal ailesini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Vali Hüseyin Avni Coş için, ‘Dostluğu sağlam, vefalı bir Vali’ ifadelerini kullandı. Vali Hüseyin Avni Coş’a kardeşinin düğününe katılımından ötürü teşekkür eden İbrahim Öcal, “ Sayın Valim, Sakarya’dan Adana’ya gelerek, bizleri onurlandırmıştır. Bu mutlu günümüzde bize yaşattığı bu sevinç için kendisine ailem adına şükranlarımı iletiyorum. Bu arada düğünümüze icabet eden tüm protokol, dost ve davetlilere de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde sahne alan Kahtalı Mıçı seslendirdiği şarkılarla davetlileri coşturdu. Mutlulukları gözlerinden okunan Dilem ve Emre Öcal çifti de gece boyunca kendilerini yalnız bırakmayan sevenleri ve dostlarına teşekkür etti.