Yarışmada, fütüristik moda anlayışı ile Portakal Çiçeği Karnavalı’nın ruhunu yansıtan kostümler arasından Adana’dan Cemre Yiğitşahin’in tasarladığı kostüm birinciliği kazandı. İkinci İstanbul’dan Oğuz Şahin olurken, üçüncülüğü İstanbul’dan Ezgi Gülmen elde etti.

Birinci seçilen eser

Başkanlığını Ümit Temurçin’in üstlendiği Çiğdem Akın, Cihan Nacar, Muammer Kapucuoğlu, Duygu Genç Şenyürek, Engin Alpat, Nazi Sezgek ve Tanzer Gözek’ten oluşan jüri tarafından belirlenip finale kalan 10 kostüm arasından finale kalan 10 tasarım karnavalın gala gecesinde defilede birinci olabilmek için tasarımlarını davetlilere sergilediler. Gecenin sunuculuğunu ekranların sevilen yüzü Yeliz Doğramacılar yaptı.Birbirinden ilginç ve renkli tasarımların sergilendiği defile davetlilerden tam not aldı. 

Kostüm yarışmasında birinci olan yarışmacı 5 bin TL para ödülünün yanı sıra Ümit Temurçin ile Premiere Vision Paris Fuarı ziyareti ile ödüllendirildi. İkinci olan yarışmacı 3 bin TL, üçüncü olan yarışmacı da 2 bin TL para ödülü ile birlikte İstanbul Moda Akademisi’nde dikiş teknikleri eğitimi almaya hak kazandı.

Defilenin ardından Pandora Grubu da birbirinden güzel şarkılarıyla davetlileri coşturdu.

Atilla Özdemiroğlu’nu Anma Konseri Yarın 
Geçen yıl aramızdan ayrılan ünlü besteci, söz yazarı ve müzisyen Attila Özdemiroğlu, 9 Nisan pazar günü saat 20.30’da Mimar Sinan Amfi Tiyatro’da adına düzenlenecek konserle anılacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek konserde Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın eşliğinde Nükhet Duru, Meltem Cumbul, Güvenç Dağüstün ve Gripin Attila Özdemiroğlu bestelerini seslendirecekler.