İSTER OKU
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, dünya evine giren kardeşi Reis Sözlü ile Özge Özbey’in nikahını kıydı. Özge-Reis Sözlü çiftinin mutlu gününe Sözlü ve Özbey ailelerinin yakınları ile Türkiye’nin dört bir yanından siyaset, bürokrasi, iş ve spor dünyası, medya ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

GÖRKEMLİ TÖRENDE BİNLERCE DAVETLİ BULUŞTU
18 yıla yakın süredir mutluluğa adım atan bir çok çiftin nikah akdini gerçekleştiren Başkan Hüseyin Sözlü, bu kez kardeşi Reis Sözlü ile Özge Özbey’in nikahını kıyarken, bir başka heyecan yaşadı. Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde binlerce kişinin katıldığı görkemli törende nikah şahitliklerini Adana Valisi Mahmut Demirtaş, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Aytaç Durak, 21. Dönem Adana Milletvekili Adnan Fatin Özdemir, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Murat Cevheribucak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin, Tarık Önük, Merve Aslan, Ahu Hızlısoy ve Mustafa Ünlüsoy yaptı. 

BAŞKAN SÖZLÜ, TÖRENE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Nikah törenine katılan davetlilere teşekkür eden Başkan Hüseyin Sözlü, evlilik müessesisinin ve ailenin toplumun temel yapı taşı olduğunu vurgulayıp, Özge-Reis Sözlü çiftçine huzurlu, mutlu bir yaşam diledi. Başkan Sözlü, ”Evimizin son bekarı Reis’i evlendirmek bizim içim büyük bir değer. Millet olarak, ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Kahraman Mehmetçiklerimiz, polisimiz terörle mücadele ederken şehit düşüyor. Hepsini, rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Bize yakışan vatanın bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbetini içen Mehmetçiklerin yerine ülkesine, milletine, anne ve babasına bağlı, ‘Ne mutlu Türk’üm’ diyen evlatlar yetiştirmektir” dedi.
Nikah işleminin ardından şahitlerden Vali Mahmut Demirtaş, evlilik cüzdanını gelin Özge Sözlü’ye alkışlar eşliğinde takdim edip, bir ömür boyu mutluluklar diledi.  






İSTER İZLE