Güzelliğin kalp atışını Adanalılara duyurmaya hazırlanan marka, açılış gününe özel ilk üç gün boyunca, 5.000 kişiye seyahat boyu ürün paketi hediye ederken, en beğenilen Sephora markalı rujlarını ise Sephora Sadakat Kartı açtıran müşterilerine 5 TL’ye satışa sunuyor.

Dünyanın en büyük parfümeri zinciri…

Dünya genelinde 4 kıtada yer alan tek kozmetik zinciri olan Sephora, 1785 mağazasıyla sektördeki en büyük oyuncularının başında geliyor. Yenilikçi, trendleri takip eden bir hayat tarzını benimseyen kitlelerin markası olan Sephora, 10.000’in üzerinde ürünü müşterileriyle buluşturuyor.

Güzelliğe dair herşey Sephora’da…

Sephora Mağazaları, cilt bakımından makyaj ürünlerine, aksesuardan banyo ürünlerine kadar binlerce ürün seçeneğini bir arada sunuyor. Sephora, farklı ve yenilikçi konsepte sahip mağazalarında, Amerika ve Avrupa’nın en çok tercih edilen markalarını bir arada sunuyor. Bunlar arasında; Benefit, Strivectin, Rexaline, Cargo, Too Faced, Nars, Make Up For Ever, Nails Inc., Herborist, Erborian, Yes To Carrots, Yes To Tomatoes, Yes to Cucumbers yer alıyor. Sephora mağazaları ayrıca; Sephora markalı makyaj, cilt, vücut ve saç bakımı, aksesuarlar, banyo, seyahat ve erkek ürünlerinden oluşan, zengin bir koleksiyon sunuyor.