Adana ve Trabzon’da yapılan iki ayrı görkemli düğün töreni ile dünya evine giren Serdar- Mediha çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu.

İlk düğün töreni Adana’da Royal VİP Balo Salonu’nda yapıldı. Buradaki törene ağırlıklı olarak kız tarafının ailesi ve yakınları katıldı. Trabzon’dan gelen Tohumcuoğlu ailesi ise oğullarının bu mutlu gününde gönüllerince eğlendiler. Düğün süresince pisten adeta hiç inmeyen Serdar ve Mediha çiftini yakınları da yalnız bırakmadılar. Yapılan güzel dansların ardından ise zaman zaman genç çiftler, düğün törenlerine katılan yakınlarının masalarını tek tek dolaşarak onlara “Hoş geldiniz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler mutluluğumuzu evlenerek bütünleştirdik. Allah’ımız tüm bekâr gençlere bizim gibi evlenmeyi nasip etsin” dediler.

4 GÜN SONRA DA TRABZON’DA

Genç çiftler Serdar- Mediha Tohumcuoğlu bu kez de Trabzon’da Adapark Düğün Salonu’nda görkemli ikinci kez düğün töreni yaptılar. Buradaki törende de gönüllerince eğlenen genç çiftler bol bol oynadılar. Genç çiftlerin anne-babaları Halit-Nihal Batuk ve Hüseyin- Asuman Tohumcuoğlu ise çocuklarının bu mutlu günlerini görmekten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, mutluluklar dilediler. Genç çiftler düğünlerinin ardından ise Antalya’da Balayına çıktılar.