Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilen düğünde Ramazan Şanıvar’ın yurtiçinin yanı sıra yurt dışına ihracat yapan Türkiye’nin sayılı sanayi kuruluşu SEPAŞ Plastik’de yurt dışı satış sorumlusu olan kızı Ece Şanıvar (Feride)ile Adana’nın çelik boruda lokomotifi konumunda yurt dışında önemli projelere damga vuran Mazlum Boru’da Üretim Mühendisi olarak görev yapan Tahsin Koçak ile yaşamını birleştirdi.

Siyasiler, yerel yöneticiler ve sivil toplum kuruluşları başkanları yerine gelin ile damadın isteği üzerine Ece Şanıvar ile Tahsin Koçak’ın nikâh şahitliğini öğretmenleri Aysel Taşöz, İlker Bayramoğlu, sıra arkadaşları Buse Nohutçu, Onur Demir ve Pelin Ekici’nin yapması da düğüne ayrı bir anlam yükledi.


Gelinin arkadaşları ABD’li John Drake gitarıyla, Deniz Ersü de yabancı parçalarla mutlu günü paylaşanların keyifli dakikalar geçirmelerini sağladılar. Ece ile Tahsin’in kestiği çok katlı pasta konuklara dağıtıldı.

Alışılmışın dışında çok renkli, heyecanlı ve hareketli geçen, gelin ile damadın öncülüğünde konukların pisten inmediği düğünde gelinin ağabeyi Koç Üniversitesi’nde Uluslararası Öğrenci Değişimi (Erasmus) Koordinatörü Mert Şanıvar ile Adana’nın tanınmış başarılı Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hasan Boğa udlarıyla Türk Sanat Müziği’nden parçalar sunarak konuklara nostalji yaşattılar.

Gelinin babası Ramazan Şanıvar ile Eşi Bilge Şanıvar, damadın annesi Oya İzci, gece boyunca masaları tek tek ziyaret ederek konuklarla ilgilenmeleri beğeniyle karşılandı.


Gazeteci Şanıvar, gecede yemek ve organizasyonun iyi geçmesi için büyük çaba gösteren ve iyi hazırlık yapan Seyhan Oteli yöneticileri ve diğer görevlilere, antika arabasını düğüne tahsis eden Muhtar Gücüm’e, masa,  sandalye ve salon süsleme konusunda hayli deneyimli olan aile dostları Nil Süsleme’nin kurucusu Sefa ve Nilgün Ekmekçi’ye de teşekkür etti.