Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkan Yardımcısı Sait Güleç ve eşi Türkan Güleç  oğulları Koray’ın, dünürleri  Hasibe-Cemalettin Kurtoğlu çifti de kızları Tuğçe’nin düğün törenlerinde güzel bir ev sahipliği yaptılar. Konukları kapıda karşılayan Kurtoğlu ve Güleç aileleri, onlarla tek tek ilgilendiler.

Her iki aileden çok sayıda davetlinin yanı sıra; CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP PM Üyesi Ali Öztunç, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut,  Prof. Dr. Esat Yılgör ve eşi Lena Yılgör, CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, CHP Kurultay Delegesi Yüksel Karaaslan, ÇGC Başkanı Cafer Esendemeri ve eşi Figen Esendemir, ÇGC Genel Sekreteri M. Ömer  Üney, ÇGC Mali Sekreteri Mutlu Mete, yönetim kurulu üyeleri Süreyya Uri ve Yusuf Baştuğ’un da katılarak genç çiftlere mutululuk diledikleri düğün töreni, geç saatlere kadar devam etti.

Düğüne katılan davetliler ile Tuğçe ve Koray’ın okul ve işyeri  arkadaşları pisti bir an olsun boş bırakmadılar, birbirinden güzel parçalar eşliğinde dans ve hareketli oyunlardan örnekler sundular. Daha sonra davullar eşliğinde halayla coşan konuklar, geç saatlere kadar çiçeği burnunda gelin ve damatla birlikte gönüllerince eğlendiler.

Düğüne katılan tüm eş,dost, akraba ve konuklara her iki aile adına teşekkür eden Sait Güleç duygularını; ”Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp mutluluğumuzu paylaştıkları için sağolsunlar, varolsunlar. Darısı tüm bekarlarımıza inşallah” şeklinde dile getirdi.