Adananın tanınmış iş adamlarından TT Öz Ankara Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin Turgut’un kızı Pınar Turgut ile Adanın tanınmış Ailelerinden Özen Ailesinin oğlu Tolga Özen’le Adana’nın nezih ve gözde mekânlarından olan Hayal Balo salonunda görkemli törenle evliliğe ilk adımı attı.
Yapılan nişan töreninde büyük coşku vardı. Çiftlerin nişan yüzüklerini de Adananın tanınmış iş adamlarından Apdurahman Hatipoğlu taktı.Hatipoğlu "Evliliğe ilk adım atan güzel çifte bir ömür mutluluklar dilerim" dedi.


Nişan törenine Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl başkanı Mustafa İzgioğlu ve MHP Seyhan ilçe başkanı Yusuf Kanlı ile çok sayıda iş adamı ve Adana'nın renkli simaları katıldı.
Nişan töreninde Salonu dolduran misafirler gönüllerince bir gece yaşadılar.  Pınar ile Tolga nişan törenine katılan herkese kendilerini yalnız bırakmadıkları ve mutluluklarını paylaştıkları için ayrı ayrı teşekkür ettiler.  Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, Müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.


Nişan Töreni sonrası Sektör Adana Gazetesine duygularını ifade eden TT Öz Ankara Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin Turgut  "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Bir ailenin yaşayabileceği en büyük mutluluğu yaşıyoruz. Allah her kese böyle mutlu günler nasip eylesin" dedi. Pisti boş bırakmayan ve  kızı Pınarla karşılıklı doyasıya oynayan Turgut'un yüzünden tebessüm eksik olmadı.