Otelin havuz başında gerçekleştirilen düğün törenine başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü olmak üzere 2 ailenin büyük çevresi ve dostları olması nedeniyle Türkiye’nin tüm bölgelerinden kalabalık bir topluluğun katıldığı dikkati çekti. Hande ve Burak çiftinin nikahları ise 14 Nisan 2018 de İstanbul Kadıköy Evlendirme Dairesi Salonu’nda gerçekleşmişti.

Geç saate kadar süren düğün töreninde deneyimli orkestranın yanı sıra bölgenin sevilen sanatçıları Hülya Parlak ile Fatih Alkancı eski sevilen şarkılarla konuklara nostalji yaşattılar. Ayrıca son günlerin hareketli parçaları ve farklı yörelerin halaylarıyla pistlerde uzun süre kalmalarını sağlayarak beğeni topladılar.

-SÖZLÜ= “MAKAMLAR GEÇİCİ, DOSTLUKLAR KALICI”

Gündemi yoğun olmasına rağmen Adana’dan düğüne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü makamların kimseye baki kalmadığını ancak dostlukların kalıcı olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi=

“Ben Ceyhan Belediye Başkanlığının ilk dönemimde Mehmet Tok Albayım 5-6 yıl kadar Ceyhan Askerlik Şubesi Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Albayım görevine aşık, çalışkan, bilgili, donanımlı ve başarılı bir devlet adamıydı. Ceyhan’da görevi bitmesine rağmen bizleri sürekli ziyaret eder ve kentin sorunlarının çözümünde elinden geldiği kadar destek verirdi. Düğün davetini alır almaz özel kalem müdürüne hem düğüne çiçek göndermesini hem de düğünü hatırlatması talimatını verdim. Burada olmaktan dolayı mutluyum.”

 Mehmet Tok da Başkan Sözlü’ye nezaketinden ve düğüne katıldığı için teşekkür etti.

Pasta kesilmesinin ardından gecenin en mutlu kişileri olan dünürler Zekiye-Samibey Türker ile Remziye-Mehmet Tok masalarını tek tek ziyaret ederek mutlu günü paylaştıkları için konuklara teşekkür ettiler.