Adana Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürü Yusuf Delikoca ve eşi Serpil Delikoca’nın biricik oğlu Oğuz Kağan’ın sünnet düğünü mehter marşlarıyla başlayarak, 0nuncu Yıl marşıyla sona erdi.
  Sünnet düğününde mehter marşlarının yanı sıra Adana yöresi halk oyunları sergilendiği gibi ve yöresel kıyafetler eşliğinde kına türküleri söylenerek sünnet kınası da yapıldı.
  7 yaşında olan ve ilkokul 2. Sınıf öğrencisi Oğuz Kağan’ın Kirvesi MHP’nin Adana’daki bir numaralı ismi İl Başkanı Yusuf Baş oldu.
  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de katıldığı düğüne özellikle MHP camiasının dışında birçok mahalle muhtarı, sivil toplum örgütü başkanı, eğitim camiasından okul müdürleri ve öğretmenlerin katılması da dikkat çekti.

  Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz, Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Selahattin Dolgun, Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner SazaK, Çukurova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir, Adana İmar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Aşrak, Türk Sağlık Sen Üniversite Şube Başkanı Ali Atik, Türk Ulaşım Sen Şube Başkanı Cengiz, Türk Diyanet Vakıf Sen Şube Başkanı Ayhan Arabacı, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Nermin Akray ve Sinan Gül, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Daire Başkanları Mete Şahin, Recai Çakar, Fatih Karyandı, Çelebi Akkuş, Halil Hızlısoy, Nusret İlhan ve şube müdürleri düğüne katılanlar arasında oldu. Tarihçi Yazar Cezmi Yurtsever, Ahmet Kaytancı, Müştebay Çelik, Şamil Yazan da düğüne katılarak Oğuz Kağan ve ailesini tebrik etti.