2008 yılında evlendiği Burçin Terzioğlu'ndan 2014 yılında boşanan 37 yaşındaki oyuncu, Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu ve model Elbani ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişki, Yıldırım'ın sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Çok sayıda reklam filmi ve dizide rol alan kraliçe, iş için bulunduğu Mısır'dan tatil için Türkiye’ye geldi. Yıldırım'la Adana’da buluşan Elbani için Murat Yıldırım davullu zurnalı bir karşılama ekibi hazırladı. Sevgilisini alnından öperek karşılayan Yıldırım, bu kareye “Zaten özeldi” notunu düştü. Imane Elbani Adana’ya olan yolculuğunu sosyal medya hesabından böyle paylaştı. Magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre kısa bir süre önce tanışan ikilinin, dost çevresinde gerçekleşen bir nişan töreni yaptıkları ve yüzük taktıkları söyleniyor.

HAYRANDAN AL HABERİ
Faslı güzelin hayranları ise Instagram'da yüzük görselleri paylaşıp "Kocanla mutluluklar" diye mesajlar yağdırdı. Bu arada Imane'ın yakın bir arkadaşı da "Kutlarım, tebrikler" dedi. Imane da ona teşekkürle yanıt verdi.

DÜĞÜN DAVETİYESİ HAYRANLARDAN
Imane Elbani'nin Murat Yıldırım'la ilişkisini Faslı güzelin Instagram hesabı ortaya çıkarmıştı. Bu kez de ikilinin evlendiğine dair haberler yine Faslı hayranlar tarafından paylaşıldı. İkili için hayranları davetiye bile hazırladı.