Adana Hekimevi Balo Salonu’nda düzenlenen nikâh merasiminde İsmail Soner ve Halime çiftinin nikahını Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk kıydı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı nikâh töreninde çiftin nikâh şahitliğini ise Adana Valisi Mustafa Büyük, Ak Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni

ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilerle tek tek ilgilenen Milletvekili Necdet Ünüvar, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Çiftin nikâhını kıyan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Allah, mutluluğunuzu daim etsin. Yuvanız huzurlu ve mutlu olsun. İnşallah vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz. Sayın Başbakanımızın dediği gibi biz de en az üç çocuk diyoruz.” Dedi.

Nikâhın ardından çiftin evlilik cüzdanını gelin hanıma veren Adana Valisi Mustafa Büyük, çiçeği burnunda çifte mutluluklar diledi.