İnci Otel Zümrüt Balo Salonu’nda  düzenlenen düğün töreninde, genç çiftin nikahlarını Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıyarken, nikah cüzdanını Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e vererek, gençlere kendisinin vermesini istedi. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Ali Çetin ve Nadide Yaşar yaptı.

Seyhan Belediye Başkanı Karalar nikah töreninde yaptığı konuşmada gençlere mutluluklar diledi, Yüzgeç ve Ünal  ailelerini kutlayarak mutluluklarına ortak olmaktan dolayı büyük bir gurur duyduğunu ifade etti. 

Cumartesi gecesi 23.30 kadar devam eden düğünün sürpriz onur konuğu ise DSP Genel Başkanı Masum Türker oldu. Bir konferans nedeni ile Adana’ya gelen DSP Genel Başkanı Türker, Taner Ünal ile geçmiş yıllarda aynı gazete çatısı altında birlikte olduklarını dile getirdi. DSP Lideri Türker, düğün törenine katılan davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, eski çalışma arkadaşı ve Güneş Gazetesi’nde uzun yıllar birlikte çalıştığı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanlarından Tamer Ünal’ın oğlunu evlendirdiği bu mutlu gününde yanında bulunmaktan büyük bir onur duyduğunu dile getirdi. Türker konuşma yaparken, o yıllarda Güneş Gazetesi Adana büroda çalışan Sait Güvendir ve Cafer Esendemir de kendisini yalnız bırakmadı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Yönetim Kurulu üyesi ve ASGD Adana Şube Başkanı Arif Basri Baş,Pozantı Belediye Başkan Vekili Adil Çakmakçı, Pozantı İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, Pozantı CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, MHP Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar,  Pozantı CHP Belediye Başkan adayı Abdulkerim Özkul, Adanalı işadamlarından  Kenan Şenbayrak, Ziraat Bankası Pozantı Şube Müdürü Murat Üstekidağ, İşadamı Adem Aydın ve çok sayıda davetli topluluğu genç çift ile Yüzgeç ve Ünal Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Pistin bir an bile boş kalmadığı gecede, piyanist-şantör Fatih Eray da birbirinden güzel şarkılarla davetlileri coşturdu.