Düzenlediği aktivitelerle, 12-13-14 Nisan’da ilk kez gerçekleştirilen Adana Portakal Çiçeği Festivali’nin önemli bir parçası olan Coca-Cola, “Gökyüzünde Yemek” etkinliğiyle, bu kez lezzetli sofrasını  yerden 50 metre yükseklikte kurdu.

 

Festival öncesinde, Adana Groseri Marketleri’nden Groseri Kart ile herhangi bir Coca-Cola ürünü satın alarak çekilişe katılan talihliler, hem “Gökyüzünde Yemek” etkinliğine hem de 13 Nisan Cumartesi günü Adana Tren İstasyonu Meydanı’nda gerçekleştirilen aktivitelere katılarak, festivalin tadını çıkardılar.

Festival talihlileri, etkinlik alanında bulunan Coca-Cola mutfağında, donanımlı aşçıların yardımları ile kendi yemek tariflerini pişirip, Nursel Ergin ve İclal Aydın’la beraber 50 metre yükseklikte vinç yardımıyla yükseltilmiş bir masada yemek yiyerek muhteşem bir deneyim yaşadılar.

 

“Gökyüzünde Yemek” etkinliği ile festivalde bir ilki gerçekleştiren Coca-Cola, aynı zamanda festival alanındaki ikram ve sürprizleriyle, ziyaretçilerine gün boyunca neşeli saatler yaşattı.